Kotia etsivät linnut

*Sinikelta-ara (Ara ararauna) Nuori - kolmevuotias, puhelias ja leikkisä.
Yhteydenotot: 24Pets

sinikelta

*Harmaapapukaijat (Psittacus erithacus) Pulu ja Noppa etsivät yhdessä pitkäaikaista loppuelämän kotia, sillä he ovat vasta kaksivuotiaita. Pulu (naaras) on kuoriutunut Hollannissa kesäkuussa 2020 ja Noppa (koiras) eri sukulinjasta Hollannissa syyskuussa 2020. Molemmat ovat testattuja, umpirengastettuja ja paperillisia höpöttäjiä. Pulu on seurallinen, vilkas ja aina keksimässä uutta tekemistä, kun taas Noppa on harkitsevaisempi ja varautuneempi, tästä kaksikosta se hieman perässä vedettävämpi malli. 

Linnut myydään ainoastaan koko kaluston kanssa, eli sisähäkki (2m2), valaistus (2x54W T5), ilmanpuhdistin (massiivinen), kuljetushäkki (1kpl) ja ulkoaviaario (6m2). Luonnollisesti kauppaan kuuluu kaikki lelut, kipot, ruoat ja mitä nyt heille on jemmassa. Yhteydenotot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

sinikelta

Siniotsa-amatsoni (Amazona aestiva) Verri. S. 2003, Tanska. Sukupuoli ei testattu, mutta luultavasti koiras.
On paljon asunnossa vapaana, mutta viihtyy enimmäkseen häkkinsä läheisyydessä. Lentää taitavasti huoneesta toiseen. Haluaa osallistua ihmisten askareisiin. Oppii uusia tapoja nopeasti, mutta vaatii rutiineja ja säännöllisyyttä. Ei pelkää uusia asioita. Ääntä lähtee tarvittaessa, mutta luonnehtisin hiljaiseksi linnuksi. Ei lapsille sopiva. Yhteydenotot: Hannu Säilä 050-3617052 tai Elisa Laine-Säilä 044-0484068Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

verri

Tällä hetkellä paljon koteja vailla olevia lintuja Helpparrot ry:llä! Katso heidän sivuiltaan (kaikki kotia etsivät eivät ole sivuilla, joten kannattaa myös kysellä)