Real time web analytics, Heat map tracking
 x 

Ostoskori on tyhjä

HISTORIAA

Eläinkeskus/24Pets  - virallinen nimi Espoon Eläinkeskus Oy avasi ovensa 28.11.1990 eli olemme yli 27-vuotta vanha yritys.
Olemme tällä hetkellä Suomen vanhimpia alan liikkeitä.
    

Paljon on yritys vuosien varrella muuntautunut. Aloitimme v. 1990 Espoon Tapiolassa, siellä liike oli vielä perinteinen "eläinkauppa" eläimineen ja olimme ensimmäisten liikkeiden joukossa Suomessa, jossa oli myös erilaisia terraarioeläimiä. Tarvikkeet ja ruoat löytyivät kaikille lemmikkieläimille.

V. 2000 vuokrasopimuksemme päättyi ja silloin ei Tapiolasta löytynyt sopivaa liiketilaa, joten siirryimme Leppävaaraan. Lomahoitopalvelut linnuille, jyrsijöille ja kaneille alkoivat olla enemmän ja enemmän haluttuja ja tarvitsimme niille lisää tilaa, joten myytävät eläimet sekä akvaariopuoli jäi jossain kohtaa kokonaan pois ja keskityimme vain tavara/ruokapuoleen sekä eläinhoitolaan. Koira/kissapuoli alkoi kutistua lintutarvikkeiden tieltä ja siihen aloimme panostamaan tosissamme, koska sitä puolta ei paljoa Suomesta löytynyt. Pian saimmekin tunnettavuutta lintutarvikkeiden osalta ja niitä alettiin tilaamaan myös postitse. Ensimmäiset nettisivut avattiin joskus 2000-luvun alkupuolella ja sitäkin kautta pystyi tilaamaan. Vuonna 2006 meille avautui tilaisuus ostaa alan tukun liiketoiminta tunnettuine tuotemerkkeineen (mm. Genesis, ZuPreem). Omaa maahantuontia oli jo hiukan, mutta nyt se alkoi todella. Varasto sijoitettiin Vihdin Nummelaan, johon olimme itse juuri myös muuttamassa. Noin vuoden kuluttua 2007 myös liike muutettiin Espoosta Nummelaan. Saimme kaikki toiminnot saman katon alle, tukkuvaraston, vähittäismyymälän sekä hoitolan, joka sai hyvät ja paljon paremmat tilat. Pian keskityimme pelkästään lintu, jyrsijä/kani -tuotteisiin.

Nykyisellään pääpaino on eniten lintujen ruoassa ja tarvikkeissa sekä kanien/jyrsijöiden ruoassa/tarvikkeissa. Suurin osa tuotteistamme on omaa maahantuontiamme. Eläinkeskus nimi on jäänyt ja se viittasi alkuaikojen eläinvalikoimaan, nykyäänhän eläimiä emme enää myy. Mutta onhan meillä hoitoeläimiä ja tuolla nimellä meidät monet muistavat. 24Pets on nettikauppamme nimi. Nettiaikakauden tultua myymälän tarve on vähentynyt ja nykyään se onkin vain kahtena päivänä avoinna, maanantaisin ja torstaisin. Toki olemme myös sopimuksen mukaan auki ja kun eläimiä on hoidettavana, olemme joka päivä paikalla johonkin aikaan oli sitten pyhä taikka arki. Meidät tapaat yleensä myös monilla eläinmessuilla sekä erilaisissa lintutapahtumissa.

Tässä palanen historiaa. Iloksemme vielä tänäkin päivänä meillä on uskollisia asiakkaita ihan Tapiolan ajoilta lähtien. Hoitolamme on suosittu erityisesti luotettavasta ja asiantuntevasta lintujen hoidosta. Hoidokkeja saapuu ympäri Suomen aina Hangosta-Kittilään ja siltä väliltä. Haluamme olla vähän erilaisia kuin muut, pyrimme hankkimaan myös erikoisempaa tavaraa juuri esim. papukaijoille. 

Teemme tätä työtä sydämellä ja aina eläinten hyvinvointia ajatellen.

Elina & Jarkko

sekä omat viralliset lelujen testaaja kakadumme - Emma, Maxi, Roope, Vilma ja Jorma ;)
 

maksut

elkelogo
Myymälä avoinna
MA 12 - 18
TO 12 - 18

Ratastie 9
03100 Nummela
+358 9 571 31 820
info@24pets.fi

paytrail
collector

Postilogo

POSTIMAKSUT max 35 kiloa:
4,90 € - Posti Economy 16
7,90 € - Posti Express Flex 21
0 € - Yli 139 € tilaukset
Yli 35 kg katso Tilausohjeet

Eläinkeskus / 24Pets
0816927-3

Since 1990

fb logo